tisdag 2 oktober 2012

God morgon surpuppa!

Inte alls glad när jag vaknade imorse. Om man nu kan vakna på fel sida gjorde jag nog det. Ändå känner jag mig lite gladare och mer hoppfull inför dagen när jag nu äter frukost.

Tror att det är mörkret och regnrusket som får mig att vilja ligga kvar och gömma mig för världen. Inte gå till jobbet utan bara vara hemma. Är det inte sjukt att vi lever i ett land som detta? Att vi accepterar att gå ner i livskvalité och glädje under den mörka årstiden? Visst finns det ljuspunkter som jul, skidåkning och hemmamys men let's face it - på våren och sommaren är vi mer levande!

3 kommentarer:

 1. Din frukost ser god ut. Ska nog låta mig inspireras.

  Minna, det jag har lärt känna av dig genom dina blogginlägg är att du är en otroligt varm människa. Och det är inte för vad du gör utan för vem du är. Dina önskningar är realistiska om än svåra att uppnå. Men en dag kommer du mötas av dem. Känslorna är som en berg och dalbana och när det är på väg neråt gäller det att ha vetskapen om att det kommer gå uppåt igen.

  Skriv ner dina värderingar om vad som är viktigt för dig. Skaffa en ny hobby, volontärarbeta, planera in en resa, lär dig något nytt. Det får hösten att kännas lite enklare.

  Jag bestämde mig för en resa till Vietnam i vår. Det fick mig att börja le, leva och längta. Följ med vettja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för dina fina och kloka ord. Jag ska ta dig på orden och skriva ner mina värderingar och tänka igenom min fritid - att göra något för någon annan är oftast det bästa sättet att må bra själv.

   Radera
  2. Min tanke ligger oftast i att göra något för mig själv, som både jag och andra kan må bättre utav. På volontärbyrån hittade jag arbete som man kan utföra hemifrån tex.

   Jag hoppas att du hittar något som ger dig glädje. Du får testa dig fram och se vad du hittar. :)

   Radera