onsdag 21 december 2011

Pizzafisk


Gjorde en enkel, god och troligen barnvänlig fiskrätt här om dagen. Pizzafisk heter det. Vet inte var jag hittade receptet, modifierade det lite och här kommer det.

Pizzafisk

400 g fiskfilé, t ex hokifilé
1 tsk örtsalt
1 krm vitpeppar
200 g färska tomater, skivade
2 msk smör
3 dl vispgrädde
2 msk tomatpuré

1 tsk sambal oelek
2 tsk oregano
2 dl riven ost, Kvibille Herrgård

Så här gör duLägg fisken i en ugnsfast form. Salta och peppra på fisken. Blanda grädde, sambal, tomatpuré och oregano och häll det över fisken. Skiva tomaterna och lägg den på fisken. Strö över den rivna osten. Tillaga fisken i 225 grader i nedre delen av ugnen i ca 20-25 min. Servera fisken med en god grönsallad eller kokta haricots verts.

1 kommentar:

  1. Det ser gott ut, jag älskar fisk. Ska pröva ditt recept någon dag, tack!

    SvaraRadera