fredag 23 december 2011

Grunda väl

Imorgon är det julafton. För att klara det på bästa sätt utan att äta socker ser jag till att grunda ordentligt innan jag åker bort. Med grunda menas att jag äter en bra frukost, ringer in på ett OA-möte, tar en promenad och lämnar över dagen till min högre makt. Allt för att kunna slappna av under fika, julbord och gottekväll. Fokus ligger på sällskapet men jag vet samtidigt att det kommer pikar och frågor. Då behöver jag ha grundat både mentalt och kroppsligt. Vad som händer sen vet bara min högre makt.

Så hörs vi på OA-möte imorgon kl. 9? Ett bra sätt att börja dagen :)

5 kommentarer:

 1. Önskar att jag inte bjudit hit min pappa o sambo på frukost kl:9 :(((Klantigt!!Skulle behöva vara med på mötet men får vara med på söndag istället.

  SvaraRadera
 2. God jul! Önskar dig en fn vilsam sockerfri jul!

  SvaraRadera
 3. Det var ett jättebra möte med många aha-upplevelser och värmande delningar. Temat är andlighet och det sätter verkligen sin prägel på mötet, så härligt! Anonym, kör imorgon du, det kommer fler chanser, eller ring en OA-vän kanske?

  Magdalena: Tack detsamma! Sockerfri it is! Känner sinnesro idag och sänder dig lite också <3

  SvaraRadera
 4. Dagen har gått helt efter planerna:))jag har varit lagom med det som jag äter :)))).

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att höra! Bra jobbat! Släpp inte garden än, julen är inte över men med positiva minnen bygger du på en stark framtid.

  SvaraRadera