fredag 16 december 2011

Tänk om det vore så enkelt


Att blir fri från sockerberoende innebär tydligen bara att lyssna på en cd. 1 timma senare är du fri. Vad har vi hållit på med? Kämpat med 12 stegsprogram och matplan. När det är så enkelt. För 219 kr kan du bli fri - med hjälp av en ljudbok. Önskar att det vore sant. Men tyvärr. Det finns inga genvägar.

Kolla in galenskaperna här.

2 kommentarer:

  1. För tillfället söker jag min väg ut ur sockerberoendet. Eftersom jag inte har följt din blogg från början undrar jag hur din start med LCHF och OA såg ut? Är ditt första inlägg här från 19:e juni?
    Jag har fått en matplan men har svårt att komma igång och äta på den. Har gått på OA-möten men gör det inte just nu. Har börjat träna lite, kan det vara nyckeln till att ta bort sockret i mitt liv?
    Vet inte i vilken ände jag ska börja (mat eller möten) och skulle gärna få lite tips hur du kom in i allt så bra som du har gjort. Tack för att du delar med dig!

    SvaraRadera
  2. Tack för din fina kommentar. Jag kan skriva lite mer om min väg in i OA i ett inlägg om du vill. Mitt bästa tips till dig är att skaffa dig en sponsor. Då får du hjälp och vägledning med både mat och möten, samt kommer igång och jobbar med dig själv i stegen och då går det framåt ska du se. Lycka till! Stor kram

    SvaraRadera