fredag 2 december 2011

Fredagskväll med mig själv

Ännu en hektiskt dag idag på jobbet. Fullt ös från klockan sju men roliga saker som hänt och jag känner mig nöjd. Så när jag skulle gå hem nyss stod jag i kapprummet och kände hur ensamhetskänslan kom över mig. Hade planerat tacos och det ska ätas tillsammans med någon en fredag känner jag. After worken med en vän blev inställd eftersom hon inte mådde bra. I det här läget hade jag ätit förr i tiden. Nu kunde jag titta på känslan och inte gå in i den! Självklart vill jag dela mina fredagskvällar med en partner men jag lever ensam och så är det just nu. Den tiden kommer. Nu är det tid att ta hand om mig själv :)

Jag gick till ICA och köpte de finaste och dyraste avokados till min tacos. Tog även det dyra fina toapapperet med julmotiv och gick till kassan. Låter kanske konstigt men att unna mig det bästa är min gåva till mig själv i det abstinenta livet. Tänk vad mycket pengar jag förr la på skit så detta är en droppe i havet. Fröken Glass och Herr Godis är inget bra sällskap för mig och får mig inte att må bättre ändå.


Vad äter du till middag denna fredagskväll?

Min fredagsmiddag!

2 kommentarer:

  1. Hur gör man när man tittar på känslan och inte går in i den??Skulle behöva lära mej......Jag har ätit tacobiffar och sallad i kväll.

    SvaraRadera
  2. Det är övning som gäller. Jag skrev lite om det i http://stegforsteg12.blogspot.com/2011/11/att-inte-ga-in-i-en-kansla.html. Behåll lugnet, lämna över situationen till din högre makt och jobba med tankens kraft.

    SvaraRadera