söndag 11 december 2011

"Inga måsten"-söndag

Blev en spontanutgång igår med fina vänner så idag tar jag det lugnt och slappar. Ett glas rött för mig och sen bara vatten. Det funkar bra. Min bästa väns pojkvän var med och kom med en jättefin komplimang: "Förlåt om jag säger det men det bara lyser om dig. Du ler konstant och ser så glad ut. Vad har hänt?", frågade han.

Ja vad säger man? Jag har fått ordning på maten, bett en massa folk om ursäkt och försöker acceptera verkligheten som den är? Kanske inte direkt till någon som är helt oinsatt. Jag svarade att det är en kombination av olika saker. "Vad det än är, kan jag få lite?", frågade han då. Sött.

En av mina bästa vänner sa också igår att hon äntligen fått tillbaka den gamla Minna. Att hon var så glad för att jag klivit ut ur mitt skal och blivit mig själv igen efter denna långa resa. Det värmer i hjärtat och jag kan hålla med henne. Det gäller att hitta sin väg inom OA. Men resan är långt ifrån över. Den kommer att pågå hela livet och än har jag fyra rätt stora gottgörelser kvar också.

4 kommentarer:

  1. Vad härligt att höra:)))). Det måste verkligen stärka att det jobb du gör tom syns så att andra påpekar det:))))

    SvaraRadera
  2. Ja det är jättekul :) Tack för att du är med mig på resan!

    SvaraRadera
  3. Det är jag :)))Vi får kämpa på <3

    SvaraRadera