torsdag 22 december 2011

Suuuugen!

Att vara sugen är något gulligt. "Jag är lite sugen på choklad" eller "Åh vad det vore underbart med glass". Men i min värld finns det inget gulligt med sug. Det är fult, hemskt och förstör att som kommer i dess väg. Det är svart, klibbigt och äckligt. Inte gott, sockersött och färgglatt.

Sedan någon dag tillbaka har jag sug. Det pockar på min uppmärksamhet och vill komma in. Jag vill inte ge sug någon uppmärksamhet, jag vill vara mig själv. Inte drogad. Om jag är det så kan jag inte vara till hjälp för någon.

Ändå är jag sugen på allt möjligt. Hela veckan har jag bokstavligen suttit med en chokladask under näsan då alla på jobbet gottat sig. Likt en tryckkokare känner jag att jag kommer att explodera vilken sekund som helst. I ett återfall.

4 kommentarer:

 1. Styrka till dej!!!! DET ÄR INTE VÄRT DET!!!!Lämna över till din högre makt och finn sinnesro. Hoppa över saker du inte vill och som känns som tvång fokusera nu på dej själv och var snäll mot dej <3
  Julkramar till dej.

  SvaraRadera
 2. Det är mycket svårare att BLI abstinent än att VARA abstinent. En MINUT i taget! Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh, vet inte riktigt vad jag ska säga för att hjälpa dig, mer än att det inte är värt det. Det är verkligen inte värt det... Styrkekramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Tack för ert stöd! Tänkvärt att det är lättare att vara abstinent än att bli. Så är det verkligen! Har jag väl börjat droga socker vill jag inte tillbaka till något annat. Det blev så här igår kväll: köpte en påse lösviktsnötter på vägen hem, blev ingen middag alltså. Sedan gjorde jag en halv sats sockerfri fudge (grädde, smör, kakao, kryddmått honung av bra kvalitet). Efter det mådde jag sååå illa (för mycket fett har den effekten, även på oss LCHF:are) att jag bara kunde ligga på soffan resten av kvällen. Jag balanserar på kanten känner jag men är väldigt glad att jag inte köpte en chokladask och smällde i mig. Stor kram till er och tack för att ni är med mig <3

  SvaraRadera