torsdag 29 december 2011

Frukost och fjärilar

I morse var första gången på länge som jag var hungrig på frukost. Stekta ägg och smör, som jag i vanliga fall gillar, har jag inte klarat av. Det har blivit turkisk yoghurt med kanel och nötmüsli och kokt ägg eller äggsmörgås (egenbakat bröd) och te. Inte liks mättande men huvudsaken att jag fått i mig nåt.

En efter en har fjärilarna lämnat min mage. Jag har gjort mina gottgörelser, avslutat en relation som inte var mer än vänskap från min sida, vinkat av min bästa vän till en 10 veckor lång resa och börjat träffa en gammal kärlek igen. De fjärilar som finns kvar är förväntan inför det nya året och de nygamla känslorna som blommat upp för mitt ex igen. Spännande tider framför mig.

Matmässigt så är mat just nu en ickefråga. Jag bara äter för att jag måste och har inte direkt någon matlust eller sug. Tanken på att köpa en påse nötter slog mig just. Dessa j-a nötter som jag inte kan låta bli. Annars är det lugnt på den fronten. Hur går det för er? Efter jul och ledighet är det lätt att slappna av och släppa garden. Gör inte det. Nu kämpar vi på!

2 kommentarer:

  1. Det verkar som att du inte kan äta nötter alls...har du det på din matplan??

    SvaraRadera
  2. Nej det har jag inte, så du har rätt, de är inte bra för mig. När jag äter dem till mellanmål eller till mat går det bra men inte som snacks, då överäter jag dem.

    SvaraRadera