söndag 6 maj 2012

Allt jag någonsin drömt om

Föreställde mig ofta förr hur jag satt på min uteplats och njöt av solen. Ingen som störde och ingen som undrade vad jag gjorde där. Den skulle vara bara min. Och nu är den det.

Har just ätit min första (sena) frukost här ute. Solen skiner, det är lugnt omkring och jag lyssnar på musik. Det är allt jag någonsin drömt om! Och ikväll har jag vänner över på grillpremiär :) Kött, kött, kött!

Igår såg jag The Secret igen. Ser det som en utbildningsfilm och för varje gång jag ser den lär jag mig något nytt. Det här med visioner är jätteviktigt! Precis som jag gjort med min uteplats långt innan jag hade den (eller visste att jag skulle köpa lägenhet): föreställ dig att du sitter där i solen och äter frukost. Var i den känslan och det är den känslan som du sänder ut i universum. Det är det du tänker och känner som du kommer att dra åt dig med The Law of Attraction.

Tänker du hela tiden: "jag kommer aldrig få en uteplats!" eller "varför måste jag bo i en lägenhet utan balkong?!" så är det budskapet som du sänder ut och också det du kommer att få mer av. Därför är visioner och positivt tänkande så viktigt.

Detsamma gäller med maten. Sedan jag bestämde mig för att börja äta den mat som min kropp mår bra av har något hänt. Jag har inte ändrat särskilt mycket i min kost men min kropps reaktion är annorlunda. Jag har mer energi, mår bättre, känner mig mer i form. Förr tänkte jag mer "jag kan inte äta det där, det där och det där" och kände mig begränsad och låst. Så tänk på hur du vill att mat, sömn och träning ska få din kropp att må, hur du vill må. Och det är det du kommer att dra till dig.

2 kommentarer:

  1. Jag har plockat fram The secret boken igen men blir så klart sugen på filmen som du pratar så varmt om! BRa där med maten, ska formulera en bild, en känsla kring maten för att må bra!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte läst boken, bara sett filmen, men om du har boken så läs den! Lycka till med visionerna :)

    SvaraRadera