måndag 7 maj 2012

I did it!

Mötet gick bra! Svettig om handflatorna tänke jag innan att det är bara nu som jag behöver gå igenom detta, en engångsgrej. Så under samtalet föreslog han att jag skulle boka in möte med alla andra chefer under honom för att skaffa mig ännu mera kunskap. Hm, fler prövningar alltså. "Bring it on bara" får bli min attityd om jag ska överleva hehe. Samtidigt är jag sjukt glad över förtroendet att få vara en del av teamet. Att lilla jag räknas. Vad jag tycker. Inte illa. I did it!

Som ni förstår var jag rätt speedad efteråt och tog därför en svettig lunchprommis med en jobbarkompis. Kan rekommenderas efter en prestation. Att kroppen får komma i fatt intellektet. Plus minus noll. Nu blir det mer intensivt jobb och sen ett body pump-pass för att komma i balans igen.

P.S Någon som jobbat hårt i helgen tydligen eftersom mitt mellis som jag glömde i fredags (och tänkte äta idag) var borta!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat tjejen! Du är så strong! Just show them!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack <3 Svettades ännu mer senare på eftermiddagen när min chef kallade ner mig och erbjöd mig ett nytt (till) jobb. Ska tänka på det tills på fredag har jag sagt. Inga förhastade beslut! Välmåendet måste komma först.

      Radera