tisdag 3 juli 2012

Är ni med mig?

Semester bjuder på perfekta träningsmöjligheter. Det finns tid för morgonprommis, gympass och löprunda. Ingen stress, bra mellanmål och vardagsmotion. Som gjort för att komma i form både fysiskt och psykiskt.

3 kommentarer:

 1. Nja, hade intentionen att ta tag i träningen nu på semestern. Är ledig rätt många veckor i sommar och märker hur jag gärna slappar bort dagarna. Har svårt att tvinga mig till gymmet, däremot cyklar jag gärna till stan och andra lite längre sträckor. Härligt att slippa trängas med alla andra människor på en varm buss!
  Tycker att det är svårt med maten också under ledigheten... Inga rutiner och fasta tider = lunchen förvandlas gärna till ett enklare "mellanmål" med småätande som följd. Några goda råd om hur en semesterslappis kan rycka upp sig? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner igen det där med svårigheterna kring mat och träning på semestern. Förra sommaren var kaos för mig just på den punkten. Kom in i en ond cirkel och hetsåt hela tiden, ofta efter att jag som du skriver ätit för lite och sen börjat småäta. Höll mig ändå flytande tack vare promenader och några inplanerade besök hos vänner. Jag mår som bäst när jag äter och tränar som jag gör på vardagarna. Så jag ska försöka med det under semestern också - gör det du med. Det är inte för sent, börja imorgon med en morgonprommis (det förgyller hela dagen) och sen en härlig frukost. Träna behöver inte vara att gå till gymmet, bara du håller igång och får de där härliga endorfinkickarna :) Även om det är skönt att bara vara och slappa under semestern är mitt tips till dig att aktivera dig. Smaka på vad livet har att erbjuda, ta dig utanför din komfortzon och lev! Först då förstår i alla fall jag varför jag inte vill sitta hemma och äta och slösa bort mina dagar. Håller tummarna både för dig och mig under semestern!

   Radera
  2. Tack för dina tips! Köpte faktiskt ett par barfotaskor igår och tror att de kan ge min träning en nytändning :-)
   Ja nu ska vi ge oss ut och leva livet på våra egna villkor med bra mat som en självklarhet i bakgrunden. Det är viktigt för mig med att ha balans mellan sociala aktiviteter och egentid. Ha en skön början på semestern!

   Radera