måndag 26 mars 2012

Nya löparkläder och endorfiner

I fredags gick jag till Stadium på lunchen och fyndade löpartights och tunn jacka för 399 kr. Stadium fyller 25 år och har därför kanonpriser. Slog på stort och köpte en rosa jacka hehe. Eftersom jag varit borta i helgen blev kläderna kvar på jobbet men idag fick de följa med hem efter att jag varit och tränat. Nu är de provade och satt perfekt. Funderade seriöst på att ge mig ut och springa när jag satt på dem men eftersom jag precis kommit hem från body pumpen och var nyduschad och nyäten la jag ner den idén. Dock ska jag försöka att gå från jobbet strax efter fyra (har ett möte till fyra) och prova de nya kläderna på en lång och riktigt svettig power walk i morgon eftermiddag. Det ska ju bli rekordvarmt i morgon!


Med nytvättat hår var jag tvungen att dra på mig de nya kläderna och prova. Satt som en smäck!
Dagens träning bjöd på ett lass endorfiner den med. Att lyfta riktigt tungt ger må bra-hormoner! Även om jag känner att "nä, det här går inge bra" eller "usch vad jag jag vill gå hem" efter andra låten så brukar det ordna upp sig efter halv passet och på slutet, lagom till axelträningslåten (min favvo!) är jag on fire och bara köööör! Efteråt känns det så gött och under middagen kunde jag knappt sitta still för att jag hade så mycket myror i brallan haha.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur! Provgick/sprang i dem nyss! Flög fram :)

   Radera
 2. Supersnyggt! Älskar rosa jag med. Kan tipsa om att de rear ut långärmade löpartröjor på Intersport, 150 spänn! ;o)
  Jo; om du är i stockholm nån gång och vill ha springsällskap så kan du kontakta mig! ;o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad bra jag är på jakt efter långärmade tröjor, kollar på lunchen! Tack! Jag tror inte att jag är riktigt i din klass än hehe, får nog öva ett tag till om jag ska hänga med dig ;)

   Radera
  2. Vet du - jag springer långt men oftast inte så snabbt.... 1 kväll i veckan springer jag med ett tjejgäng och vi tar det väldigt lugnt. Och för mig är det ovärderligt ur den sociala aspekten!

   Radera
  3. Låter härligt Magdalena! Tänkte ge mig ut nu på morgonen men det är snöstorm här så det blir intervaller på löpbandet istället. Det är ju bra för flåset ;)

   Radera