fredag 9 mars 2012

Ett alternativt fredagsnöje

Jag ser det väldigt tydligt. Mitt mönster kring mat. Jag har använt det som ett substitut. Visst har jag svårt för att begränsa mig och förstår inte syftet med en kaka utan ska jag äta kaka vill jag göra det ordentligt. Så är jag på de flesta områden i livet; jobbet, träning, relationer och även då inom kosten. Men det finns en annan aspekt också.

Idag är det fredag. Efter jobbet ville jag dricka massa kaffe med K på vårt fik i stan, träffa ”min” kille och laga en god fredagsmiddag med lite rödvin till eller ge mig ut på en löptur. Nu var inget av dessa val ett alternativ eftersom K skulle kolla på lägenhet, jag inte har någon kille men däremot en förkylning som inte vill gå över. Jag blev rastlös och började fundera på alternativ.

Vad jag inser är att jag behöver fler alternativ till fredagsmys (eller mys vilken dag som helst för den delen). Hade ju det som en uppgift av min sponsor men då var det sommar och livet såg lite annorlunda ut och dessutom behövde jag inte använda det så ofta eftersom jag inte var själv så mycket på fredagar. Men nu behöver jag damma av denna uppgift igen. Kom fram till att jag behöver köpa den där dvd:n jag tittat på. På så sätt öppnas ett till alternativ en slapp kväll som denna – hyra en film på vägen hem. Tror att det skulle funka jättebra när vänner inte har tid, jag inte dejtar någon eller är sjuk. I morgon bär det av till NetOnNet, det är gångavstånd härifrån.

3 kommentarer:

 1. Har du då inte redan sett Eat Pray Love med Julia Roberts så hyr den. Fantastiskt fin. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den filmen är underbart, den har jag sett, men ser gärna om den! Tips på liknande filmer?

   Radera
  2. Letters to Juliet var också fin. Romantik i Italien.

   Radera