måndag 23 april 2012

Vem är du?

När jag startade den här bloggen den 19 juni 2011 var jag på en mörk plats, mitt i ett återfall och behövde skriva av mig. Då var det bara jag som läste det jag skrev men sakta men säkert blev vi fler. Nu är ni ungefär 100 personer som läser här varje dag och jag är nyfiken på vilka ni är. Det vore jättekul om ni ville lämna en kommentar om varför du läser den här bloggen och hur du hittade hit.

3 kommentarer:

  1. Mig känner du kanske igen... Jag är själv sockerberoende och tvångsmässig överätande, och din blogg är intressant bland annat på grund av det. Jag hittade bloggen när jag googlade på "Vitt begär" :)

    SvaraRadera
  2. Jag har ju kommenterat ibland så mig känner du nog igen :) Är också sockerberoende. Gillar att läsa din blogg, eftersom jag själv arbetar i OA-stegen, och du skriver mkt tankar som jag känner igen från mig själv.

    SvaraRadera
  3. 42 årig småbarnsmamma; sockerberonde överätare, bekräftelsejunkie, löparnörd, bokmal, Indienfantast, lantis. Har precis fått min matplan och ätit så i ca 6 veckor men ännu (!) inte tagti steget till OA... Läser här sen ett halvår kanske. JAg tycker du har många kloka inspirerande tankar som du klär i snygga meningar. Kul att följa din res!

    SvaraRadera