torsdag 12 januari 2012

Moving on

Idag flyttar jag. Som jag har längtat! Köpte lägenheten i april men först nu har JM byggt den klar. Allt nytt, snacka om nystart!

I varje lägenhet jag har flyttat till har jag lovat mig själv att börja om, inte hetsäta och vara lycklig. Det kommer jag inte att göra idag. Jag är inte, och kommer aldrig att bli, frisk från min beroendesjukdom men jag lever i tillfrisknande. Det innebär att jag kan falla. Det är livet, det vet jag, även om det skrämmer.

2 kommentarer:

  1. Vad kul, hoppas att flytten har gått bra! En helt nybyggd lägenhet är en dröm för mig. Men vem vet vad livet kommer att ge, en dag kanske det blir min tur :-) Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Man vet aldrig vad livet har undanlagt för dig. En dag kanske den nya lyan är din, våga drömma :) För mig var det en kombination av ren tur (att jag hittade denna lägenhet som var lite billigare än de andra) och hårt slit (spart ihop till handpenning, var inte det lättaste men nu är det gjort!). Allt har gått bra och nu är det bara att fylla lägenheten med möbler, det ekar haha.

    SvaraRadera