tisdag 7 februari 2012

Frågestund

Firar mina tre månader som abstinent med en frågestund! Maila mig på steg_for_steg@hotmail.se med dina frågor, funderingar och nyfikna undringar. Nu kör vi!

3 kommentarer:

 1. Vilken bra blogg du har!
  Jag har under min tid med lchf-ätandet sakta men säkert insett att jag verkligen är en sockermissbrukare. Kanske inte av värsta slag men det är så mycket som stämmer in när man läser beskrivningen av en sockermissbrukare. Jag har insett till fullo nu att jag inte kan äta något sött utan att sakta men säkert falla tillbaka i träsket igen. Det tog sin lilla tid innan polletten föll ner men man vill ju så gärna klamra sig fast och tro att "den här gången funkar det säkert". Det gör aldrig det. Jag jobbar på ett konditori (synnerligen opassande arbete) och äter jag en liten chokladlins så har jag snart mosat i mig allt som finns i disken. Det finns inget stopp. Den här gången är det på allvar. Jag ska besegra sockrets makt på riktigt.

  SvaraRadera
 2. Jätte Grattis till dej!!!Tre månader som abstinent!!!!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du hittat hit och uppskattar bloggen! Jag började också med att lägga om kosten till lchf men insåg snart att det inte räckte. Livet utmanar och jag hade inte verktygen för beroendesjukdomen är så mycket mer än socker. Att erkänna är första steget (skrev om det nyligen) och det är inte alltid lätt. Ring gärna in på ett OA-möte någon gång för att se hur det är. Gemenskapen är härlig! Jag hejar på dig! Kram

  SvaraRadera