onsdag 15 februari 2012

Sug till tusen

Åh vad det suger i magen. Sitter på händerna, det gör jag verkligen. Vill inget hellre än att ge mig ut och köpa socker. All min motivation att vara abstinent är som bortblåst av lite naturgodis med yoghurtöverdrag igår. Visst är det skrattretanden? Kunde välja vad jag ville i hela butiken och valde nötter. Haha. Men nej det är inte kul. Inte alls.

Att inte vara villig är det värsta.

Jag vill äta. Det är det som är det västa, att jag vill äta. Vill inte vara abstinent. Men vad skulle jag vinna på att äta socker? Vad kommer det att ge mig ikväll? Dåligt samvete att jag inte svarar när vänner ringer, tvinga mig att vara oärlig eftersom jag inte kommer att ha tillräckligt många abstinenta dagar för att leda möte och dimhjärna som inte kan se saker klart. Det vill jag ju inte.

Vill äta. Det är det som är det västa att jag vill äta. Vill inte vara abstinent. Men vad skulle jag vinna på att äta socker? Vad kommer det att ge mig ikväll? Dåligt samvete att jag inte svarar när vänner ringer, tvinga mig att vara oärlig eftersom jag inte kommer att ha tillräckligt många abstinenta dagar för att leda möte och dimhjärna som inte kan se saker klart. Det vill jag ju inte.

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅ Minna......ringde du någon innan du gick in i affären och köpte nötterna och bananerna???Om inte ring nästa gång....vi finns här för varandra <3 <3
  Styrka till dej!!!!

  SvaraRadera
 2. Nej jag gjorde ju inte det :( Det var igår och idag har jag ringt massa till vänner och känner verkligen hur den kraften lyfter mig, finns inget bättre!

  SvaraRadera
 3. Tillsammans är vi starka :))))Vi behöver inte kämpa bara vara oss själva.

  SvaraRadera
 4. Oj, jag kämpar nu med att vilja var abstinent. Jag är just nu inne i ett tredje uppvaknade om sockerberoende och läser just nu på som sjutton. I det inser jag också att det är dags att ta tag i problemet, att jag kan lära mig hantera det.
  Men vill jag hantera det? Verkligen? Vet inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Villighet är a och o (tror jag har skrivit om det med). Annars går det inte. Styrkekramar till dig, kämpa på!

   Radera