fredag 4 november 2011

Jag testar alla knep idag

Vet ni vad, jag åt igår igen. Trots att jag höll mig abstinent i två dagar mellan återfallen så var jag inte fri. Det fanns en oro inom mig hela tiden som pickade på min uppmärksamhet och jag visste någonstans att jag snart skulle äta igen. Och så blev det. Ingen middag efter jobbet men massor av nötter och sedan en till sväng till affären då dajmgodis, två 200 g Marabou och en påse M&M's fick följa med hem.

Jag fick inte i mig allt, mådde så illa och var så svullen att det inte gick. Sov som en kratta och vaknade helt bakis imorse, fortfarande trött efter 8 timmars sömn. Suget satt i och jag ville plocka choklad från soporna men hade lovat min sponsor efter vårt samtal igår att jag skulle göra allt för att inte överäta idag. Tog en liten frukost och pallade mig iväg till jobbet.

Så nu ska jag göra allt för att hålla mig abstinent. Ringa OA-samta, skriva här, äta mellanmål så att jag inte får sug, inte vara onödligt mycket ensam, inte gå förbi ICA och inte stressa.

I helgen ska jag lämna över mitt fjärde steg till min sponsor. Vi har avsatt hela helgen till det och jag tror att det delvis är därför jag äter. Är expert på att sätta mig på pottan innan något viktigt. Nervös och orolig fast jag inte beöver vara det. Och vill inte vara sockerstirrig när jag ska göra något så viktigt.

2 kommentarer:

  1. Du är stark och modig!

    Försök tänk stort och se dig utifrån sätt. Två överätningar på en vecka är ingenting mot vad du har gjort tidigare, eller hur? Det är bara lärdomar som kommer att göra dig starkare!

    Det finns så mycket annat att göra än att äta. Gör de sakerna!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack för dina fina ord, de värmer verkligen! Jag kämpar mig blå för att inte överäta idag, jag vill leva! Nu ska jag gå över till en vän och ha myskväll. Hoppas du har en fin kväll! Kram

    SvaraRadera